10

Komentari (10)

struja
Povoljno za bivse zmajeve je hladnoca,morat ce trcat ....nadat se i pobjedi.
Bulle
Kodro je bio maneken dok je za reprezentaciju igro, nijedan duel nije odigro, ja ne znam kako da on motiviše ekipu...valjda pobijede pa ostanu u igri...
Vrbaski
"Danas svako igra fudbal. Vi znate to kao i ja. Njemačka je jučer od Japana izgubila na svom terenu s 4:1, Makedonija je igrala neriješeno s Italijom... Svi imaju problema i ništa nije lagano. Nije ni nama lagano, ali imam osjećaj da će ovo naše funkcionisati i to dobro". Momentalno otkaz svakom selektoru koji ovako nešto izjavi. Jednostavno, Makedonija i Japan su napredovali u odnosu na svjetske siledok smo mi nazadovali u odnosu na Luksemburg.
Vrbaski - Aferim za komentar, potpuno se slazem s tobom, to isto i ja mislim. Ne znam sta da kazem potpuno sam skeptik u vezi BH reprezentacije, sumnjam da ce nasi pobijediti, svi se potajno nadaju da ce nasa selekcija pobijediti, ali sutra ce biti psovanja, vulgarnosti na racun Kodre, kao da to vidim sada sta ce biti sutra, kamo srece da sam se prevario u prognozi, volio bih da jesam.
Vrbaski
Našima ne treba selektor nego dobar psiholog, očistiti repku od giubitnika bez obzira na klasu dotičnih.. Trebaju na borci kojima daš da pomirišu loptu izađu na teren i grizu redom a ne psihički patuljci kojima svi igraju lopte, Borci pa makar svi bili iz PL BiH.
ALLSTAR
papagaj
Zna al u rucKu
Chesa
Sretno zmajevi i pobjedu nam donesite ….
Chesa - A sta ako nas opet Zmajevi iznevjere??????
Chesa
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.