Izrael sutra protiv BiH

Mekel: Respektujemo BiH

Midhat Šljivak

Gal Mekel, košarkaš Izraela, najavio je u razgovoru za naš portal utakmicu protiv Bosne i Hercegovine u trećem kolu grupe A Eurobasketa.

Mekel i društvo slave drugu pobejdu pošto su danas pobijedili u Montpellieru Finsku, a dan ranije bili su sigurni protiv Rusije.

Sad, jasno, očekuju da trijumfuju i protiv naše selekcije.

"Moramo se odmoriti i večeras ćemo se pripremati za utakmicu protiv Bosne i Hercegovine. Znamo da su jako težak protivnik, pobijedili su nas u pripremnoj utakmici. Respektujemo ih, ali sada se želimo što bolje odmoriti i dobro se pripremiti za sutrašnji meč", istakao je Mekel za SportSport.ba.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.