Mekić na stolu imao nekoliko ponuda iz Premijer lige, odlučio da ostane u Radniku

Veznjak ostaje u Radniku

Mekić na stolu imao nekoliko ponuda iz Premijer lige, odlučio da ostane u Radniku

A. Čaušević

Nedim Mekić je bio u grupi fudbalera kojim je na kraju sezone isticao ugovor sa FK Radnik. 

Iako je na stolu imao nekoliko ponuda iz drugih klubova iz Premijer lige BiH, Mekić je odlučio da i sljedeću takmičarsku godinu provede u Radniku.

"Presudilo je prevashodno dosadašnje međusobno povjerenje koje vlada na relaciji klub – igrač. Korektonost ljudi iz kluba, te želja za igrom bili su odlučujući kada sam izabrao da ostanem u klubu. Bilo je određenih ponuda, prevashodno iz kluba Premijer lige, no odlučio sam da ostanem u Radniku", kazao je Mekić poslije ozvaničenja saradanje te nastavio:

"Neke moje igračke ambicije poklopile su se sa željama menadžmenta kluba tako da nije bilo velike dileme oko toga da li ću produžiti saradnju sa Radnikom."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj 25-godišnji Sarajlija je prošao omladinske selekcije Olimpika i Željezničara, a još je igrao za Igman iz Konjica, Zvijezdu iz Gradačca, GOŠK. U Radniku je od 2017. godine.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi