Meksička voditeljica zaludila planetu provokativnim videom i fotografijama nakon pobjede

Proslavila senzaciju nad Njemačkom

Meksička voditeljica zaludila planetu provokativnim videom i fotografijama nakon pobjede

E. Čaušević

Reprezentacija Meksika priredila je senzaciju u prvom kolu grupne faze Svjetskog prvenstva pobjedom protiv Njemačke (1:0).

Hector Lozano je golom protiv Njemačke "bacio" navijače Meksika u trans, a oni su još jednom dokazali da su najveći fanatici na svijetu što se tiče fudbala. To dokazuje činjenica da je zabilježen zemljotres u Meksiko Cityju nakon gola ove selekcije protiv aktuelnih prvaka svijeta.

Slavlje u Meksiku predvodila je Yanet Garcia koja je poznatija kao najseksipilnija voditeljica za vremensku prognozu na u Centralnoj Americi. Yanet se odmah oglasila kratkim videom na svom Twitter profilu koji ima preko šest miliona pratitelja.

Nakon toga ova voditeljica je sa svojim fanovima podijelila i nekoliko provokativnih fotografija čime je dodatno zagrijala atmosferu. "Volim te Meksiko. VIVA MEXICO", poručila je Yanet Garcia.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi