Meldin Jusufi karijeru nastavlja u Makedoniji

Mladi bh. fudbaler pronašao novi angažman

Meldin Jusufi karijeru nastavlja u Makedoniji

Mladi bh. fudbaler Meldin Jusufi od danas i zvanično ima novi angažman. Naime, ovaj 20-godišnji krilni fudbaler je potpisao ugovor sa makedonskim prvoligašem Rabotničkim.

Ovaj talentovani 20-godišnjak je posljednji angažman imao u sarajevskom Olimpiku, klubu kojeg je napustio po okončanju prošle sezone.

Od tada je bio u potrazi za novim klubom, a proteklih dana je boravio na Malti. Ipak, nije došlo do sklapanja saradnje sa jednim tamošnjim klubom, a Jusufi je na kraju prihvatio poziv iz Makedonije.

"Zahvaljujem se čelnicima Rabotničkog koji su me ovdje dočekali i primili na najbolji mogući način. Prvi utisci su zaista sjajni... Inače, i ovdje je sezona već počela, 4. kolo...", izjavio je Jusufi za SportSport.ba, pa dodao:

"Ovdje se osjećam kao kod kuće jer su moji roditelji iz ove zemlje. Tako da mi vjerovatno neće biti teško navići se na život ovdje".

Inače, Meldin Jusufi je osim Olimpika u prošlosti bio član i sarajevskog Željezničara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi