BiH čeka Švicarsku

Memija i Mihojević traže podršku navijača: To nam mnogo znači, a mi ćemo dati sve od sebe

M. Šljivak

Kerim Memija i Marko Mihojević pozvali su navijače da podrže mladu selekciju BiH u duelu protiv Švicarske.

Sa eventualna tri boda iz sutrašnjeg meča bh. tim bi se značajno približio plasmanu na Euro, a Memija i Mihojević se nadaju podršci sa tribina.

"Želio bih pozvati navijače da nas podrže. To nam znači mnogo. Svi smo svjesni kakva je prilika za nas i koliko nam malo treba. Trebamo dati maksimum i ispuniti sve što nam trener zada", rekao je Kerim Memija.

"Također pozivam navijače da nas podrže u ovom važnom meču. Svakome treba biti čast da igra za reprezentaciju, ja uvijek tako dolazim na okupljanje. Nadam se najboljem. Oni su nas pobijedili u prvom meču, imaju dobru ekipu, promijenili su malo sistem igre i imaju jako brze igrače naprijed", istakao je Mihojević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi