Memišević: Nadam se da ćemo ponoviti igru iz prošlog kola

Optimizam u Stanišićima

Memišević: Nadam se da ćemo ponoviti igru iz prošlog kola

S. Mlaćo

Prvu pobjedu nogometaši Zvijezde 09 će tražiti sutra protiv Zrinjskog.

Izabranici Adnana Zildžovića pružili su kvalitetnu partiju protiv Mladosti prošlog petka, no kraj meča ipak dočekali pognutih glava.

Sada se nadaju da će im se i sreća vratiti, te da će protiv Plemića moći da iznenade.

"DOlazi nam ekipa koja je vrlo dobra predvođena dobrim stručnjakom. Imaju par kvalitetnih pojedinaca, no očekuje od naših nogometaša da ćemo sutra pokazati dobru igru i da ta igra bude krunisana pozitivnim rezultatom", kazao je trener u stručom štabu FK Zvijezda Mladen Obrenović.

Prisutnima na današnjoj press konferenciji obratio se i direktor Jasmin Memišević.

"Naše viđenje kluba u narednom periodu je jačanje organizacije kluba, te akademije kluba. S tim u vezi naši skauti su po cijeloj regiji, obilaze utakmice, mlade igrče... Već sada je to sve na zavidnom nivou. Što se tiče sutrašnje utakmice, očekujemo da će se ponoviti dobra igra iz prošlog kola, nadamo se pobjedi i da će realizacija biti dobra. Nadamo se da će suđenje biti onako kako je bilo u Doboj Kaknju, te koristim priliku da izrazim sve pohvale za suđenje sa te utakmice, te se nadam da će tako biti i sutra", jasan je bio Memišević.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi