Memišević o ponudi: Toliko mogu samo u Bayernu zaraditi

Na slatkim mukama

Memišević o ponudi: Toliko mogu samo u Bayernu zaraditi

Bh. reprezentativac Samir Memišević poslije sjajnih igara u Groningenu postao je zanimljiv brojnim klubovima.

Do prije nekoliko sedmica činilo se da će Memišević svoju karijeru nastaviti u AEK-u, a iako je u međuvremenu transfer u Grčku propao, ponude i dalje pristižu.

U holandskim medijima jutros se pojavila informacija kako su na Memiševićeva vrata pokucala dva kluba iz Kine, čije se ime drži u tajnosti, a uslovi koje mu nude daleko su bolji od onih koje danas ima.

Ne krije Memišević da je zaintrigiran ponudama.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

"Toliko mogu zaraditi samo u klubu poput Bayerna", rekao je Memišević novinarima.

S obzirom da je kinesko tržište otvoreno do kraja februara, jasno je kako Memišević neće žuriti s odlukom i da će dobro razmotriti sve opcije za nastavak karijere.

Top Komentari

Bhf111
Pa mlad si. Svojim trudom mozes i doci do bajerna ali sa takvim razmisljanjem neces ti bajern ni na tvu gledati
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi