Memišević se pohvalio novom 'zvjerkom'

Bh. reprezentativac kupio automobil

Memišević se pohvalio novom 'zvjerkom'

Uoči početka sezone bh. reprezentativac Samir Memišević odlučio je da se počasti novim automobilom.

Dobrostojeći fudbaleri ne libe se da javno pokažu svoju ljubav prema automobilima, a imun na luksuzne četverotočkaše nije ni naš Samir Memišević koji je, čini se, zaljubljenik u Mercedes.

Kada je tek došao u Holandiju njegov izbor bila je C klasa, no kako je u međuvremenu taj automobil poklonio ocu, sebi je ispunio želju i kupio CLS AMG, čija je vrijednost dostiže cifru preko 100.000 eura.

Kako je u međuvremenu fenomenalnim igrama se izborio za novi ugovor koji ga je učinio jednim od najplaćenijih fudbalera Groningena ikada, nije štedio prilikom kupovine novog automobila.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

U nastavku pogledajte kako izgleda Memiševićeva zvjerka. 

Fotografija BHFudbal.ba.

Top Komentari

Keno
sto mu pokazujete tablice
3 0
ALLSTAR
stas
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi