8

Komentari (8)

user1574859714
Moze li se zakonom zabraniti da igraci daju ovakve izjave kao sanali su dres kluba za koji potpisuju.
Juventino4321
Svaki igrac sanjao kao dijete o klubu u koji dođe /D
Mele
Onaj mladi Albanac, Manaj, bolji je od ovog tetoviranog curana. Nije mjerilo protiv nizeligasa zabiti onakve dobre golcine, ali momak stvarno ako dobije sansu, bice klasa, podsjeca na Suareza bas pokretima svojim i gradjom.
Nomad07
Isto govorio i kad se povezivao sa Real Madridom,nije njega dzaba Mou otjerao iz Manchestera igrac koji se ugasi na velikim utakmicama!!!
MethodMan
Barca *****a postala ne znaju napraviti igrača pedri jedini da valja, dovode polovnjake poput depaya koji ima 29 godina igra ofanzivno krilo nije jso ni 70 golova zabio u karijeri i to pola u psv
Legolas
Covjek ima 26 godina?!
Zgembic
Opet nece vise golova dati od Suareza.
Barca.forever
Pa normalno da neće jbt
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.