15

Komentari (15)

Mele
Kouman ce igrati sad sa 8 ofanzivaca, Messi, Aquero, Dembele, Griezman, Memphis. Fati, Pedri, Coutinjo, ako ga ne prodaju, Pjanke na tribine, ako ne ode nazad u Torino..
Zoilomas
Vienner
Jao VELIKO POJACANJE besplatan igrac ??? pa sta je ovo vise s ovim novinarima
Szentharomsvag
Jel to zato što ima lava na leđima
Maestro
A jest pojačanje sa ovim igračima njima se smiješi borba za plasman u ligu prvaka ovaj Depay je prevara od igrača bio je on u MUT i ništa nije pokazao u najboljim danima svoje karijere a sad da nešto bude od njega u ovim godinama hehe
Barca.forever
@Maestro U "ovim godinama" ? To sad on kao ima 35 pa u fazonu kao njegovo je prošlo pa sada ostarioo.Ma ja ba, može biti.
Maestro
Kako izgleda kao da ima minimum 35 a još sa onim bakarnim na klupi bit će sušna sezona bez trofeja
Maestro
Nisam ja rekao da su drugi igrači zadovoljili u MUTD samo kažem da ovaj nije klasa koliko se predstavlja ovih dana jednostavno je prosječan igrač
Barca.forever
@Maestro Ali opet neće ništa izgubiti jer je besplatan transfer tako da samo mogu biti u plusu za koliko god ga prodaju.
Maestro
Slažem se sa konstatacijom
BogatiDijasporac
@Maestro Drzi se odbojke. Lik najbolji igrac u Lyonu i jedan od najboljih u Francuskoj. Jos neka pametna?
Maestro
miki30
Možda bolje prodju sa ovim besplatnim pojačanjima nego sa onim što su bacili pola milijarde na njih. Nisam simpatizer Barse ali se nadam da će se izvući iz ovih g ovana u koje ih je dovela nesposobna uprava, bilo bi dobro za fudbal.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti