Četvorica igrača Reala pojavila se na rođendanu zvijezde iz redova 'mrskog rivala'

Nije im bio problem

Četvorica igrača Reala pojavila se na rođendanu zvijezde iz redova 'mrskog rivala'

Edmir Škorić

Napadač Atletico Madrida proslavio je nedavno 30. rođendan i odlučio je napraviti veliku zabavu, a interesantno je da su mu se odazvali i neki fudbaleri ljutog gradskog rivala Reala.

Prošlog utorka Memphis Depay proslavio je 30. rođendan. U Real Casinu u Madridu je napravio izuzetnu zabavu, a najviše je među gostima svakako bilo fudbalera.

Očekivano, njegovi saigrači poput Savića, Lina, Kokea, Rodriga de Paula... uveličali su mu ovu posebnu noć, ali uočeni su i neki "neprijatelji", odnosno članovi mrskog gradskog rivala Reala.

Na nekim fotografijama uočeni su Jude Bellingham, Vinicius, Camavinga, Tchouameni i David Alaba, koji su pozirali sa nizozemskim reprezentativcem i nekim njegovim prijateljima.

Oglasi

Mnogi fanovi Atletica, ali i Reala ostali su zatečeni i nije im jasno kako to da su fudbaleri ova dva zakleta rivala u tako dobrim odnosima. No, čini se da sami igrači nemaju taj problem i da se, kada se ne nađu na terenu jedni naspram drugih, odlično slažu i da se vole zajedno družiti.

Vrijedi još istaći i da su neke druge zvijezde poput Paula Pogbe prisustvovale rođendanu Depayja. Pogba i Depay su dobri prijatelji, te su nekoliko sezona igrali zajedno u Manchester Unitedu.

Unatoč zajedničkom druženju na rođendanu Nizozemca, nema sumnje da će već u narednom gradskom okršaju biti puno visokog naboja i puno borbi i vatre na terenu, što je uobičajeno kada se sastanu popularni Kraljevi i Jorgandžije.

Atletico sutra dočekuje Las Palmas u 25. kolu La Lige, dok će Real Madrid dan kasnije gostovati kod Rayo Vallecana.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bližimo se kraju još jedne neizvjesne sezone u Španiji, a Real je trenutno najbliže tituli, pošto je lider sa 61 bodom, dok Girona ima pet manje, Barcelona je treća sa 51 bodom, a Ateltico tek četvrti sa 48 bodova.

Madridski timovi imaju i važne utakmice nokaut faze Lige prvaka. Real je slavio u gostima kod Leipziga sa 1:0, dok Atletica za četiri dana očekuje teško gostovanje kod Intera u prvom meču osmine finala.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi