Menadžer potvrdio interes Napolija za njemačkog golmana

Leno seli na San Paolo?

Menadžer potvrdio interes Napolija za njemačkog golmana

Ugovor iskusnog Pepea Reine sa Napolijem ističe u junu, a njemu je klub još ranije dao zeleno svjetlo da dogovori odlazak u Milan.

Napoli će tako morati potražiti novog čuvara mreže, a menadžer koji bi imao ulogu posrednika u potencijalnom transferu Bernda Lena, golmana Leverkusena, na San Paolo je sada potvrdio da zaista postoji interes za ovog golmana u taboru Vezuvljana.

"Prije nekog vremena je Napoli tražio informacije o Lenu. Klubu se sviđa i nema svrhe to poricati, ali oni istražuju i neke druge opcije", poručio je menadžer Fabio Parisi, pa dodao:

"Ako odluče pokušati dovesti Lena tek ćemo onda vidjeti kako će se razvijati situacija".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Osim Lena, kao potencijalne nove "jedinice" Napolija pominju se još i Sportingov Rui Patricio i golman Genoe Mattia Perin.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi