Menalo definitivno ne igra protiv Albanije

Istegnuće zadnje lože

Menalo definitivno ne igra protiv Albanije

Krilni fudbaler Dinamo Zagreba Luka Menalo povrijedio se na treningu reprezentacije Bosne i Hercegovine i neće igrati susret protiv Albanije. 

Bh. nade u ponedjeljak igraju prijateljski susret u Albaniji protiv domaće selekcije, a Menalo će propustiti meč. On je propustio oba jučerašnja treninga jer je otišao u Mostar gdje je uradio magnetnu rezonancu, a ona je pokazala blago istegnuće zadnje lože.

Kako sada stvari stoje, ne radi se o ozbiljnijoj povredi jednog od najboljih igrača mlade reprezentacije, ali ista zahtijeva mirovanje, pa će zbog toga propustiti naredni susret.

Ostali igrači su spremni, treniraju normalno i bit će na raspolaganju selektoru Vinku Marinoviću za pomenuti susret.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi