Menalo po starom, ponovo u timu kola Prve lige Slovenije

Igra sjajno u Olimpiji

Menalo po starom, ponovo u timu kola Prve lige Slovenije

Bh. internacionalac Luka Menalo ponovo se našao u najboljem timu kola Prve lige Slovenije.

Menalo pruža sjajne partije otkako je ovog ljeta iz Dinama otišao na posudbu u Olimpiju, a još jedan zapažen nastup za ljubljanski klub imao je u minulom 11. kolu protiv Domžala (1:4).

Uz to što je upisao atraktivnu asistenciju, tokom cijele utakmice ovaj nekadašnji fudbaler Širokog Brijega je bio prijetnja po gol Domžala, a ono što je pokazao bilo je dovoljno i da se nađe u najboljem timu 11. kola slovenačkog prvenstva.

Vodstvo lige Menala je po treći put u četiri sedmice uvrstilo u najboljih 11, gdje se između ostalog nalazi i potencijalni reprezentativac BiH Dino Hotić, kao i Milan Milanović koji je donedavno igrao u 1. ligi Republike Srpske za Željezničar iz Banjaluke.

Najbolji tim 11. kola čine: Vidmar, Jurčević, Milanović, Zalatel, Ihbeisheh, Kronaveter, Bobičanec, Hotić, Vancaš, Menalo i Savić.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Kada je u pitanju tabela, vodeća je Olimpija s 24 osvojena boda, a slijede je Maribor, Aluminij, Mura, Celje...

Top Komentari

Mica
zastoga nezoves robi imas dogovor sa hrvatskom amuti klosarsku.
1 0
odbosnezmaj
Milan Milanović inače rodom iz Gane...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi