Menalo: Pobjeda u Vitezu za samopouzdanje pred Kup

Fudbaler Širokog Brijega

Menalo: Pobjeda u Vitezu za samopouzdanje pred Kup

M. Maksimović

Luka Menalo je bio najbolji igrač Premijer lige BiH tokom posljednja dva kola u kojima je njegov Široki Brijeg upisao dvije pobjede, a on na dva meča postigao čak pet pogodaka. 

Nakon hat-tricka na utakmici protiv Olimpica, Menalo je ponovo zablistao sinoć i bio dvostruki strijelac na utakmici protiv Mladosti.

“Ide mi dobro, ekipa igra sjajno, stvaramo prilike i onda je svima naravno lakše, posebno nama koji igramo naprijed. Zahvalan sam stručnom štabu i navijačima koji su uz nas. Protiv Mladosti nije bilo lako, igrali smo dobro, ali su i gosti imali svoje prilike. Ne treba zaboraviti da su dva puta pogađali prečku, iako je na kraju posve zaslužena naša pobjeda”, rekao je Menalo.

U narednom kolu Široki gostuje u Vitezu, a potom slijedi meč polufinala Kupa BiH protiv Željezničara.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“U Vitezu idemo na pobjedu koja bi bila treća u nizu, a što bi nesumnjivo bilo značajno pred tako važnu utakmicu kakva je ona koju ćemo igrati protiv Željezničara. Danas smo u Ligi za opstanak, a kvalitetom tu ne pripadamo, zbog toga smo gladni uspjeha u Kupu. Idemo na pobjedu uz dužni respekt Željezničaru”, dodao je.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi