Zlomislić: Mladost je kvalitetna, bit će dobra utakmica

Fudbaler Širokog Brijega

Zlomislić: Mladost je kvalitetna, bit će dobra utakmica

M. Maksimović

I u nedjelju je Damir Zlomislić demonstrirao ono što i na nedavnoj utakmici protiv Radnika na Pecari – postigao je lijep pogodak snažnim udarcem iz daljine koji je ovog puta za razliku od nedavne utakmice

Širokom donio trijumf. Povratnik u među Širokobriježane zadovoljan je izdanjem na pomenutoj utakmici, uz konetataciju koja je bez sumnje na mjestu, a to je da je pobjeda čista kao suza i posve zaslužena.

Smatra da je čak mogla biti i ubjedljivija od konačnih 5:1.

“Istina, Olimpic je izvršio kvalitetan pritisak i smanjio na 2:1, nakon čega su mogli i do 2:2, a onda bi meč vjerovatno imao drugačiji epilog. Ipak, mi smo dobro reagovali nakon tog gola i na vrijeme postigli treći čime je sve bilo riješeno. Išla nam je na ruku postavka Olimpica koji je došao s ciljem da pobijedi i zaigrao otvoreno od početka, a to je nama ostavilo dovoljno prostora u igri prema naprijed. Nažalost, bojim se da je za njih ostalo malo vremena, iako su potvrdili da znaju igrati. Od srca im želim opstanak”, rekao je Zlomislić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Osvrnuo se vezni igrač Širokog Brijega na ono što slijedi sutra, a to je meč protiv Mladosti, također na stadionu Pecara.

“Teška utakmica za nas, ali i uvjeren sam dobra za gledati jer očekujem dva tima koji će se nadigravati usljed manjka imperativa na obje strane. Sigurno je da je i Mladost kvalitetan tim, uz nas vjerovatno i najkvalitetniji u Ligi za opstanak. Nadam se najboljem, naša želja je pobijediti na svim mečevima do kraja”, dodao je Zlomislić.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti