Menalo: Rani gol nam je olakšao posao

Mladi fudbaler Širokog Brijega

Menalo: Rani gol nam je olakšao posao

M. Maksimović

Čini se da će Luka Menalo ostati standardan u timu Širokog Brijega i u mandatu Denisa Ćorića.

Mladi fudbaler i na jučerašnjoj utkmici u Vitezu bio je zapažen, te je dao značajan doprinos osvajanju itekako važnih bodova u borbi za povratak u vrh tabele.

“Na vrijeme smo poveli što nam je olakšalo posao. Kasnije smo imali dvije odlične prilike za pogodak koje smo morali iskorisiti. Došao je potom crveni karton koji je bio jasan signal da se posjed i inicijativa prepuštaju domaćinu“, podsjetio je Menalo, tvrdeći i da je kontra Širokog i ovog puta vrlo dobro funkcionisala.

“I odbrana i kontre bili su odlični i funkcionisali su i s igračem manje. Saigrači su zaslužili čestitke jer su odigrali odličnu i hrabru utakmicu“, dodao je.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kako stvari stoje Menalo će i meč protiv Slobode u Kupu BiH započeti od prvog minuta.

“Imamo pravo da se nadamo pozitivnom rezultatu na gostovanju u Tuzli kako bismo što rasterećeniji dočekati revanš susret na našem stadionu“, rekao je Menalo.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi