Menalo u najboljem timu 9. kola Prve lige Slovenije

U odabranom društvu

Menalo u najboljem timu 9. kola Prve lige Slovenije

Mladi bh. fudbaler Luka Menalo briljira u dresu Olimpije. 

Menalo je na Stožice došao tokom ljeta na posudbu iz Dinama, a forma kakvu prikazuje u dresu Olimpije oduševljava slovenačku javnost.

Sjajna partija koju je pružio u meču protiv Celja, u kojem je ujedno postigao i gol, na koncu je donijela Menalo i mjesto u najboljem timu 9. kola Prve lige Slovenije u kojem je ujedno i jedini bh. fudbaler.

Menalu društvo u napadu prave Matko i Sappinen, vezni red čine Kronaveter, Bobičanec i Matjašić, dok su u odbrani Pucko, Karamarko, Zaletel, Ihbeisheh. Na golu je Rožman.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Gol protiv Celja za Menala je bio ukupno četvrti u prvenstvu, s tim da je dva postigao i Evropskoj ligi, a na kontu ima i četiri asistencije.

Top Komentari

Adnanos
On je za mene igracina sa nevjerovatnim potencialom.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi