Asmir Suljić dobio dvije ponude, transfer izvjestan
Asmir Suljić u vremenu kada je nastupao za FK Sarajevo (Foto: SportSport.ba)

Odlazi iz Olimpije

Asmir Suljić dobio dvije ponude, transfer izvjestan

Nekadašnji fudbaler Sarajeva Asmir Suljić najvjerovatnije napušta redove Olimpije.

Poslije jedne sezone provedene u Sloveniji uveliko se špekuliše da će Suljić spakovati kofere i napustiti Olimpiju, što se zapravo i moglo očekivati nakon odličnih igara.

Ono što je pokazao u prošloj, ali i aktuelnoj sezoni nije prošlo nezapaženo i sve su glasnije špekulacije da će bh. fudbaler svoju karijeru nastaviti u Poljskoj. Suljić na stolu navodno ima ponude Lechije iz Gdanska i Legije iz Varšave koju inače vodi Banjalučanin Aleksandar Vuković.

Poljaci pišu kako je gotovo pa sigurno da će se transfer realizovati, samo da je pitanje koji će od pomenutih klubova ponuditi više Olimpiji za Suljićev igrački karton.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Kao cijena za koju bi se transfer mogao realizovati pominje se 500.000 eura.

Suljić je u Poljsku bio otišao i prošlog ljeta, Wisla iz Krakowa bila ga je i predstavila, no nakon nekoliko treninga i nepoznatih razloga je uzeo papire i otišao u Olimpiju.

Top Komentari

gAZijAaaaaaa
ŠEJTAAAANN...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi