Mendes je Barceloni donio nemoralnu ponudu za Fatija
FOTO - EPA

Odbili 150 miliona eura

Mendes je Barceloni donio nemoralnu ponudu za Fatija

A. Beganović

Mladi španski reprezentativac Ansu Fati projektovan je kao nova velika zvijezda Barcelone.

Iako još nije napunio 18 godina, mladi fudbaler Barcelone našao se na meti nekoliko evropskih klubova, a da ga u Barceloni vide kao novu veliku zvijezdu govore i informacije koje dolaze iz Španije.

Naime, kako piše Marca, agent mladog fudbalera Jorge Mendes, na adresu kluba je donio ponudu tešku 150 miliona eura.

Međutim, iz Barcelone je nisu ni uzeli u razmatranje, a iako nema informacija koji klub je bio spreman izdvojiti pravo bogatstvo za ovog mladog igrača, pretpostavlja se da je riječ o Manchester Unitedu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, Fatijeva klauzula o otkupu je do prije par dana iznosila 170 miliona eura, no povećana je na 400 miliona eura.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi