"Meni bi Džeko uvijek igrao, makar i oklop da nosi"

Dijamant izuzetno cijenjen

"Meni bi Džeko uvijek igrao, makar i oklop da nosi"

Admin Čaušević

Edin Džeko od 2015. godine igra u Italiji, u međuvremenu je stekao status zvijezde Serije A i jednog od najboljih igrača prvenstva. 

Pred odlazak na reprezentativnu pauzu Džeko je slomio jagodičnu kost zbog čega je propustio i susrete kvalifikacija protiv Finske i Grčke.

Roma će za vikend gostovati Sampdoriji, a popularni Dijamant vjerovatno neće konkurisati za taj susret jer još uvijek nije u potpunosti zaliječio povredu.

Iskusni napadač je danas trenirao sa saigračima, nosio je masku na licu, međutim zaista je teško vjerovati da će u Romi rizikovati s njegovim povratkom na teren.

Claudio Bellucci, bivši napadač Sampdorije, je u najavi susreta na Marrasiju kazao kako bi njemu Džeko uvijek igrao makar i sa oklopom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Meni bi Džeko stalno igrao, pa čak i sa oklopom. Roma postaje moderan klub iako se navijači s tim ne slažu, ali dobri rezultati u Ligi šampiona su ostavareni s ovim rukovodstvom", rekao je Bellucci.

Džeko je na odličan način započeo ovu sezonu. U svim takmičenjima je do sada zabio pet golova i upisao dvije asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi