Mensur Dogan novi trener Radnika iz Hadžića
Foto: Facebook

Prvoligaš pronašao zamjenu za Damira Beću

Mensur Dogan novi trener Radnika iz Hadžića

Radnik iz Hadžića je prije nekoliko dana ostao bez šefa stručnog štaba pošto je kormilo ekipe napustio Damir Beća.

Beća je uveo ekipu Radnika u Prvu ligu FBiH, ali nakon starta sezone u drugom rangu bh. fudbala koji nije bio baš onakav kakav se očekivao u klubu, ovaj 50-godišnji stručnjak je napustio svoju poziciju u Radniku i prezeo kormilo Metalleghea.

Ipak, hadžićki prvoligaš nije dugo tragao za novim šefom struke.

Naime, Radnik je danas saopštio da je novi šef stručnog štaba postao Mensur Dogan.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Želja kluba bila je da u svom postojećem kadru pronađe rješenje na klupi prvog tima i smatramo da je imenovanje Dogana pravi potez", poručili su iz Radnika.

Dogan je bh. fudbalskoj javnosti poznat uglavnom po svojoj ulozi stručnog konsultanta na BHT-ovoj emisiji posvećenoj Premijer ligi BiH, a u prošlosti je s dosta uspjeha radio u omladinskom pogonu Željezničara, čiji je bio i šef. Inače, Dogan je u proteklom periodu vodio omladinski pogon upravo Radnika.

Top Komentari

Mali Memo
Ode nam Profesor iz emisije :(
2 0
6HM6
Ovaj koliko je pametovao ja mislim za 3 sezone ce osvojiti Ligu Prvaka ;)
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi