Kada Turčin "naleti" na Bosanca završi sa krvavim dresom i ožiljkom na licu

Još je dobio i žuti karton

Kada Turčin "naleti" na Bosanca završi sa krvavim dresom i ožiljkom na licu

Admin Čaušević

U subotu je viđen i možda najžešći duel u dosadašnjem dijelu Serije A. 

Bilo je to na meču Salernitana - Atalanta. Glavni akteri su bili povremeni bh. reprezentativac Milan Đurić te turski štoper Merih Demiral.

Naime, prilikom izvođenja auta Đurić je gradio loptu, a Demiral mu je bio na leđima, tom prilikom bh. napadač je udario turskog defanzivca laktom i razbio mu arkadu.

[twitter]https://twitter.com/tribunsel/status/1439325657880842246[/twitter]

Sudija Valeri je bez razmišljanja Đuriću dao žuti karton. Ljuti Demiral je krvavog lica odlučio da prostuje pa je i on na kraju požutio.

Demiral je u jednom trenutku morao i napustiti teren jer mu je dres bio krvav te je na poluvremenu ostao u svlačonici. Poslije utakmice je objavio fotografiju sa ožiljkom iznad oka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Atalanta je dobila meč s 0:1 golom Duvana Zapate iz 75. minute. Đurić je napustio igru u 74. minuti i za provedeno vrijeme na terenu bio je sasvim solidan.

Top Komentari

inter1
Koji glup naslov. I da je obrnuto bio bi glup.
9 0
dinass
Sta je sa Djuricem?Jel ti covjek koji igra Seria A nema mjesta u reprezentaciji ili mu agent nije uplatio Vici i Misketu.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi