Taj ne odustaje: Tužno je Ahmetovića vidjeti u ovakvom izdanju, ali osmijeh s lica nije nestao

Iskusni napadač nedavno operisan

Taj ne odustaje: Tužno je Ahmetovića vidjeti u ovakvom izdanju, ali osmijeh s lica nije nestao

Edmir Škorić

Iskusni napadač Sarajeva, Mersudin Ahmetović, prije dvije sedmice je operisan nakon što je teško povrijedio ligamente.

Tridesetpetogodišnji Ahmetović nedavno je imao uspješnu operaciju, a s obzirom na godine, upitno je hoćemo li ga ponovo gledati na terenima.

Ahmetović je u tekućoj sezoni odigrao 10 mečeva u Premijer ligi i postigao je tri gola uz jednu asistenciju. Član tima s Koševa je od ljeta 2016. godine. Definitivno je neko koga posebno obožavaju i respektuju na Koševu, ali nažalost desila se nesretna povreda.

Sada je pred Ahmetovićem jedna duža pauza, a proces oporavka je u toku. Objavio je na Instagramu fotografiju dok uz pomoć štaka šeta ulicom.

Ostaje barem nada da će ovaj sjajni napadač još jednom istrčati na teren i da njegova karijera nije gotova, mada su mnogi zabrinuti i uvjereni da je to zapravo to.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo da je popularni Ahmo osvojio dva naslova Premijer lige i jedan trofej Kupa BiH kao igrač Sarajeva, a u domaćem šampionatu je ranije još bio i član Slobode iz Tuzle. Igrao je i u inostranstvu za ruske i jedan kazahstanski tim.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1571956549
Obje slomio akobogda
1 23
Edin Merlin
Majstor je majstor !
15 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi