Mersudin Ahmetović u misiji "sam svoj majstor"

U bordo taboru vlada sjajna atmosfera

Mersudin Ahmetović u misiji "sam svoj majstor"

S. Grebović

Ekipa FK Sarajevo neuzaustavljivo gazi ga novoj šampionskoj tituli prvaka BiH, posebice nakon velikog trijumfa u najvećem bh. derbiju protiv Željezničara prošlog vikenda (3:0).

Bordo momci su ostali u utrci za oba trofeja u ovoj sezoni, a večeras izabranike Husrefa Musemića očekuje revanš polufinala Kupa BiH protiv Sloge iz Gornjeg Crnjelova (18:00h). Ovaj revanš bi trebao biti samo formalnost budući da je FK Sarajevo u prvom duelu bilo uspješnije sa visokih 4:1.

Što se tiče BH Telecom Premijer lige Sarajevo je nakon trijumfa u gradskom derbiju zadržalo šest bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca, ekipu Zrinjskog iz Mostara.

Nema sumnje da za odlične rezultate ove sezone Bordo ekipa može zahvaliti i sjajnoj atmosferi koja vlada u njihovim redovima. Tako je danas veznjak Sarajeva Miloš Stanojević na svoj instagram story objavio zanimljiv video u kojem se vidi Mersudin Ahmetović kako sam čisti svoje kopačke na česmi uz simpatičnu prepisku njih dvojice.

Kako je to sve izgledalo i kako se Ahmetović snašao u misiji zvanoj "sam svoj majstor" pogledajte u video prilogu ispod:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

foco
bravo ,cestitke
2 0
foco
k
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi