Mertens izjavom "ohladio" Chelsea

Sasvim iskreno

Mertens izjavom "ohladio" Chelsea

E. Oštraković

Uprava Chelseaja imala je u planu da u narednom prijelaznom roku dovede nogometaša Napolija, Driesa Mertensa.

Ipak, to će se teško dogoditi, posebno nakon izjave koju je dao sam nogometaš za medije u Italiji.

"Da, naravno da postoji otkupna klauzula u mom ugovoru. Ali, ja sam sretan u Napoliju i stvarno želim da ostanem. Sviđa mi se u Italiji. Fino mi je ovdje i dobro me tretiraju", rekao je Mertens, te je dodao:

"Postojao je interes Chelseaja, kao i još nekoliko drugih klubova, ali ja sam od prvog trenutka znao da želim ostati. Ova sezona je bila dobra, a sledeće sezone želim biti još bolji", završio je Mertens.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tako je svojom izjavom ovaj sjajni nogometaš Napolija jasno dao do znanja svim klubovima gdje namjerava nastaviti karijeru.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi