Mešanović dvostruki strijelac za Maribor

Dobro izdanje bh. napadača

Mešanović dvostruki strijelac za Maribor

Bh. internacionalac Jasmin Mešanović postigao je danas dva pogotka za Maribor.

Maribor je u okviru priprema za narednu sezonu protiv trećeligaša Šmartna slavio s 10:0, a u ovom ubjedljivom trijumfu dobro izdanje pružio je bivši napadač Zrinjskog.

Slovenački viceprvak je pitanje pobjednika u ovom duelu riješio već u prvom poluvremenu, koje je završeno rezultatom 5:0, a isti broj pogodaka pao je i u nastavku.

Prvo su u uvodnih pet minuta drugog dijela mrežu pogađali Mlakar i Ahmedi, da bi potom Mešanović sa dva pogotka povisio na 9:0. Do kraja utakmice, tačnije u 90. minuti, pao je još jedan gol, a strijelac je bio Ahmedi.

Prijateljska utakmica:

Šmartno - Maribor 0:10

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi