Mešanović najavljuje sjajnu sezonu, zabio i Čukaričkom

Bh. napadač u formi

Mešanović najavljuje sjajnu sezonu, zabio i Čukaričkom

Jasmin Mešanović iz utakmice u utakmicu pokazuje da u sjajnoj formi.

Novi pogodak ovaj nekadašnji napadač Zrinjskog je postigao danas u prijateljskoj utakmici protiv Čukaričkog u kojoj je njegov Maribor slavio rezultatom 2:1.

Maribor je vodstvo slovenačkom viceprvaku donio u 14. minuti, da bi u 31. minuti na 2:0 povisio Tavareš, što je bio rezultat kojim se otišlo na odmor.

U nastavku utakmice Čukarički je uspio smanjiti prednost preko Đurića, čime je postavljen konačan rezultat današnje utakmice koja je odigrana na Pohorju.

Osim Mešanovića, za Maribor je danas nastupio i mladi Nardin Mulahusejnović koji je u drugom poluvremenu zamijenio Tavareša. Kenana Pirića nije bilo u kadru.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Prijateljska utakmica:

Maribor - Čukarički 2:1

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi