Mulahusejnović i zvanično u redovima Maribora

Mladi napadač ima novi klub

Mulahusejnović i zvanično u redovima Maribora

Mladi reprezentativac BiH Nardin Mulahusejnović i zvanično je predstavljen kao novi igrač Maribora.

Sjajnim nastupima u dresu GOŠK-a ovaj 20-godišnji napadač je skrenuo pažnju nekoliko klubova, a u borbi za njegov potpis kao pobjednik na kraju je izašao slovenački vicešampion Maribor.

Na zvaničnoj stranici ovog kluba je zvanično potvrđeno da će Mulahusejnović svoju karijeru nastaviti na Ljudskom vrtu, a ugovor između dvije strane je, kako je saopšteno, potpisan do 2022. godine.

Transfer u klub kakav je Maribor predstavlja sasvim sigurno iskorak u karijeri za Mulahusejnovića, koji je ujedno postao treći bh. fudbaler među Violama nakon Kenana Pirića i Jasmina Mešanovića.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Mulahusejnović je prošle sezone nastupao kao posuđen igrač Zrinjskog u GOŠK-u, a Pod Bijeli brijeg je prethodno bio stigao iz Bratstva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi