Mešanović pogodio u visokoj pobjedi Maribora

Deklasirali Radomlje

Mešanović pogodio u visokoj pobjedi Maribora

E. Čaušević

Fudbaleri Maribora danas su deklasirali Radomlje sa 7:0 u pripremnoj utakmici za nastavak sezone u Sloveniji.

Maribor je danas uspio da postigne čak sedam golova, a u listu strijelaca upisao se i bh. napadač Jasmin Mešanović. Maribor je poveo u 14. minuti utakmice golom Bohara, a samo osam minuta kasnije bilo je 2:0 kada je Mešanović zatresao mrežu protivnika.

Do kraja prvog poluvremena Maribor je postigao jo dva gola. Prvo je na 3:0 povisio Tavares, da bi četvrti gol za Maribor, a drugi na meču postigao Bohar.

U nastavku utakmice igrači Maribora postigli su još tri gola. Na samom početku drugog dijela na 5:0 pogodio je Ivković, dok smo ostala dva gola vidjeli u finišu meča. Prvo je na 6:0 povisio Dervišević, a konačnih 7:0 autogolom postavio je Jazbec.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi