I Mešanović propušta američku turneju?

Maribor će se tada pripremati u Turskoj

I Mešanović propušta američku turneju? · Saznajemo

E. Škorić

Krajem mjeseca nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine putovat će u SAD gdje će odigrati dvije prijateljske utakmice.

Izabranici Roberta Prosinečkog 28. januara igraju protiv SAD-a, a tri dana kasnije protiv Meksika.

Nedavno je novi selektor objavio spisak igrača na koje će računati za pomenute duele u Los Angelesu i San Antoniju.

Nekoliko igrača nije u mogućnosti da dođe u SAD, a nakon Muhameda Bešića, koji je definitivno otpao, upitan je nastup napadača Maribora Jasmina Mešanovića.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Kako nezvanično saznaje SportSport.ba, Mešanović bi mogao da propusti američku turneju pošto je u istom trenutku slovenački velikan na pripremama u Turskoj. Maribor nije još donio odluku, ali obzirom da je glavni dio priprema, vrlo je moguće da Mešanović bude na raspolaganju svojoj ekipi.

Uostalom, ne radi se o FIFA-inom terminu za odigravanje prijateljskih mečeva, pa Maribor ima pravo da Mešanoviću zabrani odlazak u SAD.

Promo

Top Komentari

Trebaju onda svi zabranit svojim igracima i cao! Premierligasi trebaju zabranit svojim igracima i oni ce bit na pripremama... neko u Fojnici neko u Turskoj al eto...
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi