Mešanović prokomentarisao mogući transfer u Seriju A

Želi ga ekipa Genoe

Mešanović prokomentarisao mogući transfer u Seriju A

Bosanskohercegovačka kolonija u Italiji ove zime bi se mogla dodatno povećati.

Sa odlaskom u Seriju A se povezuje i doskorašnji napadač Zrinjskog Jasmin Mešanović, a za njegove usluge je interes pokazala ekipa Genoe koja očajnički traži napadača u januarskom prijelaznom roku.

Navodno, Genoa je spremna platiti dva i po miliona eura Mariboru na ime obeštećenja, a šta o eventualnom transferu misli Mešanović zanimalo je i medije na Apeninima.

"Cijenim sve italijanske timove, ne postoji neki koji posebno volim. Što se tiče glasina za Genou, o tome ne razmišljam. O tim stvarima brinu moj agent i klub. Jasno je da bi transfer u Seriju A bio veliki korak naprijed u mojoj karijeri, gdje su već od ranije Pjanić, Džeko i Lulić", kazao je Mešanović, prenosi Calciomercato.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Osim Genoe, među klubovima koji se još interesuju za Mešanovića spominju se Hertha, Levante, Espanyol...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi