Mešanović seli u Njemačku?

U Mariboru se kuha transfer

Mešanović seli u Njemačku?

Je li na pomolu senzacionalan transfer Jasmina Mešanovića? Igrač koji je donedavno igrao po blatnjavim premijerligaškim terenima mogao bi već u januaru krenuti put Njemačke.

Mešanović je ove sezone zabio devet pogodaka za Maribor i upisao pet asistencija, što ga čini drugim najboljim strijelcem ekipe, a zapaženi nastupi u Sloveniji navodno nisu promaknuli skautima Herthe koji su ga pratili posljednjih sedmica.

Nije, naravno, Mešanović jedini igrač koji se nalazi u notesu Herthinih skauta, no nije nemoguće da se pregovori intenziviraju tokom januarskog prijelaznog roka i da bh. internacionalac nakon svega pola godine napusti Ljudski vrt.

Napadač koji prema Transfermarktu vrijedi miliona eura ima ugovor sa Mariborom sve do 2020. godine.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

U slučaju da se transfer realizuje, Mariboru ne bi bilo prvi put da svoje igrače u renomirane klubove. U prošlosti su iz Maribora u Seriju A, tačnije u Palermo, otišli Iličić, Bačinović i Anđelković, Velikonja je prodan u engleski Cardiff...

Top Komentari

Josip Domorocki
Ma jasta...Mackanje...50 hiljada europskih keka mjesecno plus benefit....odmah potpisuj
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi