Messi 2020. godine u Interu, ali ne milanskom?

Postaje dio ozbiljnog projekta?

Messi 2020. godine u Interu, ali ne milanskom?

Edmir Škorić

Lionel Messi je uvijek tražen, pa čak i ako izgleda da ga je nemoguće kupiti, pošto je lojalan klubu u koji je došao kao dječak.

Messi je ostao odan Barceloni i pitanje je hoće li ikada ostaviti Katalonce, ali legendarni David Beckham želi da ga dovede u debitanskoj sezoni Inter Miamija u MLS-u.

Miami je klub koji će biti osvježenje u MLS-u, a da bi se stvorila euforija i baza navijača, potrebno je i neko veliko nogometno ime. Beckham želi da to bude ni manje, ni više nego - Messi.

Beckham ima velike ambicije s Inter Miamijem i planira da pregovara s Messijem, mada novoformirani tim tek treba da dobije stadion.

U SAD posljednjih godina dolaze velika imena poput Beckhama, Pirla, Lamparda, Gerrarda, Ville, Ibrahimovića...

Plan je Messija dovesti 2020. godine kada ovaj tim bude zaigrao prvu sezonu u MLS-u, a tada će argentinski čarobnjak imati 33 godine. No, ponavljamo, nama je i dalje nezamislivo da ode iz Barcelone. Ali djelovalo je tako i u slučaju Cristiana Ronalda, pa je napustio Real Madrid, no doduše nije otišao u MLS već u Juventus.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti