Ludnica u Barceloni zbog čovjeka koji je doputovao sa Messijem iz Argentine

Nastao je pravi haos

Ludnica u Barceloni zbog čovjeka koji je doputovao sa Messijem iz Argentine

M. Šljivak

Lionel Messi vratio se jučer u Barcelonu nakon reprezentativnih obaveza.

Leo je stigao privatnim avionom na aerodrom u Barcelonu, no u njemu nije bio sam. Čovjek koji je doputovao sa njim izazvao je pravu pometnju u Kataloniji.

To je Lutaro Martinez. Velika želja Barcelone i Messijev saigrač iz reprezentacije Argentine privukao je ogromnu pažnju dolaskom sa Leom i naravno, odmah su uslijedila pitanja o njegovom transferu u Barcu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Lautaro se već dugo povezuje sa katalonskim velikanom. Međutim, transfer tokom ljeta nije mogao biti realizovan, iako su svi bili zainteresovani da se desi.

Vidjet ćemo hoće li u budućnosti Lautaro ipak zaigrati na Camp Nou pored Messija ili će on biti vođa neke druge Barcelone.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

aazz
Kakvi su smorovi ovi novinari xd
2 0
Denchi
Nema Barca para za Lautara, pusti snovi
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi