Messi se vratio u Barcelonu, a u avionu je imao jako zanimljivo društvo

Špekulacije su ponovo počele

Messi se vratio u Barcelonu, a u avionu je imao jako zanimljivo društvo

E. Čaušević

Reprezentacija Argentine sinoć je u gostima pobijedila Boliviju u meču drugog kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Argentinci su nakon preokreta uspjeli da dođu do pobjede, a nakon meča vidjeli smo i varnice na terenu.

U centru pažnje bio je Lionel Messi koji je imao šta da prigovori igračima Bolivije, ali mu ni oni nisu ostali dužni. Sinoćnjom utakmicom Messi je završio reprezentativne obaveze i već danas se vratio u Barcelonu.

Mundo Deportivo je objavio da je Messi stigao u Barcelonu oko 16 sati, te da je s njim u njegovom privatnom avionu stigao i Lautaro Martinez koji će samo "produžiti" za Milano.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Poznato je da je Lautaro ovog ljeta bio glavna meta Barcelone, ali je na kraju ostao u Interu. No, špekulacije su ponovo počele, a mnogi smatraju da je Messi ovaj put imao ulogu "menadžera".

Messi je od kluba dobio dva dana odmora, a već u subotu ga očekuje novi meč kada Barcelona gostuje Getafeu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi