Koeman spremio nekoliko promjena u sastavu Barcelone: Šta će biti s Pjanićem?

Gostuju Getafeu

Koeman spremio nekoliko promjena u sastavu Barcelone: Šta će biti s Pjanićem?

Endin Čaušević

Nakon reprezentativne pauze ovog vikenda nastavljaju se takmičenjima u prvenstvima širom Evrope.

U Španiji je na rasporedu šesto kolo, a jednu od zanimljivijih ugrakmica odigrat će Getafe i Barcelona. Ovaj meč igra se od 21 sat i sigurno je da su Katalonci veliki favoriti za pobjedu.

No, Getafe je znao namučiti Barcelonu i jasno je da se igrači ovog tima neće tek tako predati. Katalonski Sport piše da je Ronald Koeman već spreman za ovaj meč i da će napraviti nekoliko promjena u početnom sastavu.

Prethodne tri utakmice Koeman je na teren izvodio gotovo identičan sastav od prve minute, ali sada će odmoriti neke igrače kako bi malo "osvježio" prvu postavu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kako navodi Sport Koeman će napraviti tri izmjene u početnom sastavu, a od prve minute protiv Getafea trebali bi zaigrati Miralem Pjanić, Sergino Dest i Trincao.

Oni su pojačali Barcu ovog ljeta, ali su do sada ulazili s klupe. Ipak, konačno ćemo čini se Pjanića gledati od prve minute i imat će priliku da pokaže Koemanu da mu je tu mjesto.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Pjanic je bas odmoran, igrao 120 minuta, pa svako 3 dana utakmice..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti