Messi će mu presuditi: Abidal pred otkazom u Barceloni
Foto - EPA

Previše je pričao

Messi će mu presuditi: Abidal pred otkazom u Barceloni

M. Šljivak

Eric Abidal vjerovatno će dobiti otkaz u Barceloni.


Tehnički dirketor kluba javno je prozvao zvijezde Barcelone na čelu s Lionelom Messijem, te ih je optužio za nezalaganje i 'miniranje' nekadašnjeg trenera Ernesta Valverdea.

To je dovelo i do reakcije kapitena Lionela Messija koji je stao u zaštitu svojih saigrača, a Abidal je završio na novom razgovoru kod prvog čovjeka kluba Josepa Bartomeua.

Španski mediji tvrde da bi Abidal danas mogao dobiti otkaz zbog svojih isptupa. Niko u Barceloni nije zadovoljan njegovim nastupom i gotovo je izvjesno da eć napustiti klub.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Očekuje se da odluka o smjeni Abidala biti donijeta danas, a klub će barem na taj način pokušati da umiri Lionela Messija i ekipu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Plavi_Strumf
**** te taj klub kad je igrač, trener, sudija, direktor, vlasnik, pimcni trener, doktor....
2 3
Maestro
Od ovog Budala gori se nije pojavio gori je od koronavirusa Bože me sačuvaj
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi