Koeman upozorio Juventus: Pjanića ćemo iskoristiti na poseban način

Sastaju se u grupnoj fazi Lige prvaka

Koeman upozorio Juventus: Pjanića ćemo iskoristiti na poseban način

Endin Čaušević

Krajem ovog mjeseca počinje nova sezona Lige prvaka, a na žrijebu smo dobili nekoliko zanimljivih grupa.

Jedna od grupa koja će biti u centru pažnje jeste ona u kojoj se nalaze Juventus, Barcelona, Dinamo Kijev i Ferencvaroš. Naravno, to je najviše zbog toga što ćemo ponovo imati šansu gledati okršaj Cristiana Ronalda i Lionela Messija.

Juventus i Barcelona su tradicionalno jedni od favorita da dođu do samog kraja, a tako će biti i ovaj put. O protivnicima iz grupe govorio je trener katalonskog kluba Ronald Koeman, a očekivano je najviše pažnje posvetio Staroj dami.

No, Koeman je iznenadio navijače Juventusa izjavom da je Barcelona najjači tim u ovoj grupi.

"Ovo je veoma važno takmičenja. U teoriji smo mi najbolji u grupi, ali to moramo dokazati na terenu. Počinjemo kući protiv Ferencvaroša i to će biti važna utakmica. Juventus je pokazao da svake godine imaju jak tim koji s iskustvom predvodi sjajan igrač poput Cristiana Ronalda", rekao je Koeman.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Holanđanin je potom poručio da vjeruje da će im i Miralem Pjanić pomoći u skautiranju Stare dame s obzirom da je upravo iz ovog kluba nedavno stigao u Barcelonu.

"Imamo Pjanića koji nam može dati informacije o svom bivšem klubu i pokušat ćemo to iskoristiti", dodao je trener Barcelone.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Možda je najbolje za Pjanketa da postane skaut u Barceloni
2 2
AsmirM
Hoce hoce sve ce on rec , Bosnjo je to .
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti