Messi će poseban motiv imati protiv dvije ekipe u Primeri

Cilj svima zatresti mrežu

Messi će poseban motiv imati protiv dvije ekipe u Primeri

E. Škorić

Lionel Messi je oborio mnoge rekorde, ostvario velika dostignuća, a ove sezone ima motiva da napravi još neke nevjerovatne stvari.

Argentinac će, između ostalog, pokušati da zatrese mreže rivala u Primeri kojima dosad nije uspio.

U subotu će probati da postigne gol protiv Leganesa, novajlije u Primeri. Jasno, nije mogao ni da postigne gol ovoj ekipi jer se ona prvi put suprostavlja Barceloni.

Druga ekipa čija mreža nije zatresena od strane Messija je Las Palmas. To su, dakle, trenutno jedine ekipe u Primeri kojima Messi nije postigao pogodak.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Protiv ostalih se upisivao u strijelce, a najgore su prošle ekipe Seville i Atletico, kojima je dao 20 i 21 pogodak. U svakom slučaju, rijetke su ekipe koje su uspjele da sačuvaju gol protiv ponajboljeg igrača svijeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi