Messi? Fabregasu je on najmanji problem

Najviše se pribojava Inieste

Messi? Fabregasu je on najmanji problem

E. Čaušević

Fudbaleri Chelseaja u utorak na domaćem terenu igraju protiv Barcelone prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka.

Okršaj starih rivala sigurno će nam donijeti spektakularne utakmice kako smo to navikli u prošlosti od ovih ekipa. U nokaut fazama Barca i Chelsea su imali nekoliko žestokih duela, a ništa manje ne treba očekivati u ovoj fazi Lige prvaka.

Prva utakmica igra se u utorak na Stamford Bridgeu i Chelsea će uraditi sve da osigura bilo kakvu prednost pred revanš u Barceloni. Nekadašnji fudbale katalonskog kluba Cesc Fabregas izjavio je da se više pribojava Inieste nego Messija iako veznjak Barce ima 33 godine.

"Ma on je i dalje sjajan i pokazao je da godine nisu bitne. Kada imate talenat onda ga imate do kraja bez obzira da li ste na početku ili kraju karijere. Svi pričaju o Messiju, ali pokušavam da skrenem pažnju na Iniestu jer je on već koštao Chelsea 2009. godine kada je odveo Barcu u finale", rekao je Fabregas.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi