Messi ga preporučio: Abidal priznaje da bi Barca mogla dovesti Argentinca

Messi ga preporučio: Abidal priznaje da bi Barca mogla dovesti Argentinca

E. Škorić

Barcelonin direktor Eric Abidal potvrdio je da u španskom klubu prate napadača Intera Lautara Martineza.

Martinez se povezuje s Barcelonom mjesecima unazad i Argentinac bi mogao da bude dugoročno zamjena za Luisa Suareza, a sve je potvrdio i Barcin direktor Abidal.

"Martinez je kompletan igrač. Mislim da igra na vrlo dobroj razini i on je igrač o kojem sve znamo, koji je izuzetno kvalitetan, ali isto tako, postoji niz vrhunskih igrača koje Barca prati", poručio je Abidal.

On je postigao osam golova u 16 mečeva za Inter ove sezone, a već sarađuje s Lionelom Messijem u Argentini.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Vjeruje se da upravo Messi od uprave Barcelone traži dolazak svog sunarodnjaka, no isto tako, važno je napomenuti da se još nekoliko velikih klubova "otima" za Martineza.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SeriaA
Lautaro ostaje u Interu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije