10

Komentari (10)

615825
i to je hvala Barceloni za sve što su mu dali
Śmeker007
Ronaldo ovako nesto nikad ne bi uradio, zbog toga ce po meni uvijek biti ispred Messi-a.....
JointUnion87
Zar nije Ronaldo napustio Real Madrid? Ne na ovakav nacin, ali nije ni na prijateljski.
Śmeker007
Da li si ti svjestan sta si napisao? haha Jedino ovako napista Aubameyang i Dembele (Dortmunda), i eto sada Messi ... Samo za CR pojma nemam o cemu ti pises, pa nije prijateljski ok, al nije ni 10% ovog kao na relaciji Messi-Barca...
YouTalkinToMe
Čuj ronaldo nikad ne bi ovo napravio. Ronaldo je upravo i napravio isto sto i messi, zatrazio transfer. Jedino sto je ronaldo to napravio zbog love jer nisu mu zeljeli dati vecu platu a messi zbog rezultata. I real je pustio ronalda za razliku od barcelone
Leon06
G.... jedno Treba ga kazniti zestoko. Ja ga sad ne bih pustio za 5 milijardi
Mele
Brod koji tone sve dublje i dublje, svi zele napustiti, ali kapetan bi trebao zadnji da bude...
Mig_Mig
To je odlika luzerskih kapetana. Kapetan treba prvi da skoci, kao primjer drugima, pa ko se spasi spasi.
JointUnion87
@Mig_Mig Legenda odbrane Zepe, rahmetli Avdo Palic, posljednji je covjek koji je napustio ovo malo mjesto na istoku Bosne. Kad je posljednji autobus sa Zepljacima stigao na slobodnu teritoriju, posao je sa svojom komandom na pregovore sa Srbima. Tamo su ga oteli, mucili i ubili. To je ISTINSKI i ISKRENI KAPETAN.
JointUnion87
"Ne bojte se, narode, ja sam posljednji koji će izaći iz Žepe. Svi ćete izaći prije mene'. I ostao je dosljedan tim svojim riječima…"
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.