Messi i Ter Stegen odbili dati izjavu novinaru iz Madrida

Nešto su mu zamjerili

Messi i Ter Stegen odbili dati izjavu novinaru iz Madrida

E. Čaušević

U Barceloni su sinoć imali razloga za slavlje nakon što je Lionel Messi po šesti put u svojoj karijeri osvojio Zlatnu loptu.

Messi je u izboru France Footballa proglašen za najboljeg igrača svijeta za 2019. godinu, a iza sebe je ostavio Virgila van Dijka i Cristiana Ronalda. Za Argentinca je ovo rekordna šesta Zlatna lopta i sada ima jednu više od Ronalda.

Veoma zanimljivo bilo je i nakon ceremonije kada su igrači davali izjave prisutnim novinarima. No, u centru pažnje našli su se Messi i Ter Stegen koji su odbili dati izjavu novinaru madridskog El Chiringuita.

Novinar Edu Aguirre prvo je pokušao da postavi pitanje Messiju, ali je on odbio odgovoriti na isto, a slično je uradio i golman Barcelone Ter Stegen koji je jasno poručio da neće davati izjave ovom novinaru kojem je zabranjeno da postavlja pitanja igračima Barcelone.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi