Messi je dokazao svoju skromnost objavom nakon meča

Pružio podršku legendarnom golmanu

Messi je dokazao svoju skromnost objavom nakon meča

Samir Mlaćo

Lionel Messi iza sebe ima još jednu noć za pamćenje. Briljirao je Argentinac i još jednom dokazao klasu.

Posebno je oduševio pogodak iz slobodnjaka, a nakon meča u svom stilu bio je veoma skroman.

Oglasio se na Instagramu i uputio riječi podrške legendarnom Ikeru Casillasu koji je jučer doživio srčani udar na treningu Porta. Casillas se sada osjeća dobro, a sigurno će mu puno značiti i riječi podrške omalenog Argentinca.

"Sretan sam zbog rezultata, ali još nas čeka teško gostovanje na Anfieldu kod Liverpoola koji je odlična momčad i snažno će napadati. Dolazi nam najvažniji dio sezone i moramo biti ujedinjeniji nego ikad. Konačno, želim iskoristiti ovu poruku da pošaljem zagrljaj i podršku Ikeru Casillasu uz želju da se vrlo brzo oporavi", napisao je Messi.

Casillas i Messi vodili su velike bitke dok je sjajni golman bio na vratima Real Madrida, ali su sada još jednom pokazali da su veliki prijatelji van terena.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi