"Messi je kriv što su kadeti izgubili i što je sada Racing ispred Boce Juniors"

Maradona u svom stilu

"Messi je kriv što su kadeti izgubili i što je sada Racing ispred Boce Juniors"

Endin Čaušević

Prethodnih dana diglo se dosta prašine oko spiska reprezentacije Argentine za naredne prijateljske utakmice na kojem ponovo nije bilo Lionela Messija.

Messi je propustio okupljanje u septembru nakon što nije bio na spisku, ali su svi očekivali njegov povratak za mečeve koje Gaučosi igraju za dvije sedmice. Međutim, to se nije desilo ni ovaj put i uveliko se špekuliše o tome da Argentinci više ne računaju na Messija.

Zbog svega u javnosti se oglasio legendarni Diego Maradona koji je na svoj način poslao poruku selektoru Argentine, ali i čelnicima argentinskog saveza. Maradona je poručio da je Messi "kriv" za sve loše stvari koje se dešavaju u Argentini.

"Messi je kriv za poraz kadetske reprezentacije. Kriv je što je ovo kolo Racing došao ispred Boce Juniors. Njega trebamo krivit jer je on kriv za sve. Poručio bih mu da ne dolazi više na okupljanja. Pa, baš da vidimo kako će bez njega", rekao je Maradona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi