Vapaj navijača Barce za Messija: "Moraš ponovo pustiti bradu"

Ne ide ih

Vapaj navijača Barce za Messija: "Moraš ponovo pustiti bradu"

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone jučer su na domaćem terenu odigrali samo 1:1 protiv Athletic Bilbaoa u meču sedmog kola španske La Lige.

Barcelona je čak tri utakmice zaredom bez pobjede i sa samo dva osvojena boda. Krenulo je sve remijem protiv Girone prošlog vikenda, a sredinom sedmice katalonski klub je poražen u gostima protiv Leganesa.

Ipak, to nije bilo sve jer je Barca jučer samo osvojila bod protiv Blibaoa koji je bio jako blizu pobjede. Navijači Barcelone su veoma nezadovoljni igrom svoje ekipe i čestim promjenama Ernesta Valverdea u sastavu ovog tima.

Također, zanimljivo je da je dosta navijača poslalo apel Messiju da ponovo pusti bradu. Naime, nakon što je Messi odlučio da obrije bratu poslije dvije godine Barca nije uspjela da upiše pobjedu. Klub je osvojio dva boda u posljednje tri utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi