Messi: Ne smijemo primati tako lako golove

Barcelona u krizi

Messi: Ne smijemo primati tako lako golove

Barcelona je u krizi, to je evidentno. Valverdeovi izabranici su danas ostali bez pobjede i u duelu sa Athletic Bilbaom, koji je u meču 7. kola LaLige odnio bod sa Nou Campa.

Za Barcelonu to je ujedno bio treći vezani kiks u španskom šampionatu, nakon remija sa Gironom i poraza od Leganesa, a komentar na cijelu situaciju nakon današnje utakmice dao je i Lionel Messi.

"Ne smijemo biti nervozni, iako postoji puno stvari koje moramo popraviti u narednom periodu. Ovo je samo početak jedne veoma duge sezone u ligi", kazao je Messi, koji je naglasio kako katalonski tim ne smije primati golove u svakoj utakmici.

"Ne smijemo da primamo golove tako lako. Imamo momčad i igrače da budemo jaki, tako da nema potrebe da zavisimo od pojedinaca", dodao je Messi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Blaugrana u LaLigi trenutno dijelu vodeću poziciju sa Real Madridom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi