Messi je znao i prije nego je počelo

Katastrofa je bila neizbježna

Messi je znao i prije nego je počelo

E. Škorić

Argentina je u jednom od svojih najgorih nastupa na svjetskim prvenstvima večeras poražena od Hrvatske s 3:0.

Nikada lošija Argentina nije imala šta da traži protiv Hrvatske i nakon dva kola ima na kontu samo bod, pa joj treba malo čudo da se plasira u osminu finala Mundijala.

Od jednog favorita za Mundijal postali su jedna od najlošijih selekcija turnira, a u 180 minuta skoro da ništa nisu pokazali.

Sve se nekako vrtilo oko Lea Messija, no zvijezda Barcelone, to se već uveliko ponavlja, ne može sama. I za vrijeme intoniranja nacionalnih himni Messi kao da je zna šta slijedi.

Ni sam ne vjeruje ovom timu i selektoru Jorgeu Sampaoliju. Ova Argentina nije stvorena za uspjehe. Nije ovo Maradonino vrijeme...

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi